Koplamp herstellen

Home » Wat voor autoschade heeft u » Koplamp herstellen

Beter zicht in het donker? Bel 0299-674188

Doffe koplampen hebben een aantal nadelen. Niet alleen is het niet mooi, maar belangrijker nog: ze veroorzaken dat je geen goed zicht hebt op de weg in het donker. En zijn de koplampen écht heel erg dof dan is het zelf reden van afkeur bij de APK.

Koplampen zijn niet van glas, maar van kunststof met een dunne beschermende laag. Na verloop van tijd verweert en verkleurt deze laag door ultraviolette straling en door verontreinigingen zoals regen, zout en vuil van de weg.

Halogeenkoplampen werken met zeer hoge temperaturen; dit verergert de verwering van de coating. Gevolg: de koplampen worden dof waardoor de lichtsterkte en lichtuitstraling verminderen. Uw zicht en de veiligheid in het donker worden beperkt. Bovendien ziet een auto met verweerde koplampen er niet fraai uit.

Al vanaf € 100,-

Een koplamp kan al hersteld worden vanaf € 100,- incl. BTW. Een stuk voordeliger dan een nieuwe koplamp; xenon-koplampen kosten al snel € 750,-. Polijsten van de bestaande koplampen is dus een stuk voordeliger. Na onze behandeling kunnen de koplampen weer lange tijd mee.

Koplamp polijsten en reparatie

Herstellen van doffe koplampen

De doffe laag wordt verwijderd en de koplamp gepolijst, waarna deze wordt voorzien van een speciale transparante laklaag. Hierdoor blijft het koplampglas beschermd tegen UV-licht en weersinvloeden. De herstelde koplamp is weer helder en als nieuw, zowel qua uiterlijk als prestatie.

Daarom doffe koplampen laten herstellen

Slecht zicht in het donker

Anderen zien je minder snel

Kan leiden tot APK afkeur

Heldere koplampen geven je auto een fris uiterlijk.

Koplampen herstellen stap voor stap

0

0

0

0

0

0

Meet autoschaderherstel

Autoschade spot repair

Klein autoschadeherstel

Kleine krasjes, beschadigingen of deukjes van de auto kunnen met spot repair worden hersteld, met een uitstekend resultaat.

Autoschadeherstel stap 05

Autoschadeherstel

Schadeherstel Van een eenvoudige parkeerschade tot een zeer zware aanrijdingschade. Voor alle verzekeringmaatschappijen.

Oldtimer na overspuiten

Oldtimer herstel

Van een deel reparatie tot of totale restauratie, Autoschade de Rijp repareert uw oldtimer met zorg en vakkundigheid.

Vervangen voorruit 01

Ruit vervangen

De voorruit of andere ruit niet meer te repareren. Dan is vervanging nodig. Wij verzorg voor een nieuwe ruit en afwikkeling met de verzekering

Ster in voorruit herstellen

Ruit reparatie

Tak! Ineens een sterretje in de voorruit. Zit de beschadiging in het directe gezichtsveld? Laat de voorruit dan direct repareren.

Veel gestelde vragen over autoschade

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen over autoschadeherstel en spuitwerk. Zie het antwoord er niet bij? Stel dan je vraag.