Ruit reparatie

Home » Wat voor autoschade heeft u » Ruit reparatie

Ster in voorruit? Bel 0299-674188

Kleine beschadigingen aan een ruit, zoals een sterretje, zijn te herstellen. Voor grote schades zoals grote barsten is vervanging van de ruit nodig. Dat doen wij snel én met vakmensen. Goed te weten: Autoschade de Rijp werkt voor heel veel verzekeringsmaatschappijen.

Sterretje in voorruit repareren

Het  welbekende sterretje in de voorruit. Vaak veroorzaakt door kleine losse steentjes en met hoge snelheid de voorruit raken. Zo'n sterretje is prima te repareren. Is de ruit zwaarder beschadigd, dan is vervanging van de ruit nodig.

Autoruitschade en veiligheid

"Zorg dat het sterretje geen barst wordt!" Dat horen we vaak. Maar daar zit het gevaar niet. De kans dat de voorruit ineens in glasscherven uit elkaar valt is klein. Moderne voorruiten zijn gemaakt van gelaagd veiligheidsglas. Dit veiligheidsglas breekt niet in vele glassplinters uit elkaar, in plaats daarvan ontstaan sterren en barsten.

Als het sterretje uw directe gezichtsveld zit, is het verstandig de voorruit zo snel mogelijk laten repareren. Daarbij, het is ook een APK keuringseis. Zit het sterretje niet in het directe gezichtsveld dan is reparatie minder urgent. Maar stel het niet te lang uit omdat het sterretje een barst kan worden. Dat is niet zozeer voor uw veiligheid belangrijk, maar meer voor uw portemonnee omdat de voorruit vervangen moet worden. En dat is kostbaarder dan herstel.

Bij een sterretje in de voorruit:

De beschadiging in het directe gezichtsveld? Direct repareren

Beschadiging niet in gezichtsveld ? Voorkom vervanging, maak een afspraak voor herstel

Barst of scheur met vertakkingen Reparatie is niet meer mogelijk. Maak een afspraak voor vervanging.

Ster in voorruit herstellen

Meer ruitreparatie

Vervangen voorruit 01

Ruit vervangen

De voorruit of andere ruit niet meer te repareren. Dan is vervanging nodig. Wij verzorg voor een nieuwe ruit en afwikkeling met de verzekering