Fietsen overspuiten

Home » Universeel spuitwerk » Fietsen overspuiten

Je fiets in nieuwe kleuren? Bel 0299-674188

Uw fiets of fietsen laten overspuiten. Geen probleem, wij verzorgen het snel, goed en betaalbaar.

Professionele kwaliteit

Heeft u een fiets die een opknapbeurt mag hebben? Wij kunnen hem weer helemaal als nieuw maken. Zelfs de originele stickers kunnen wij laten drukken. Ook de stickers onder de blanke lak is mogelijk. Wij lakken na het plakken van de stickers het hele frame weer opnieuw zodat de stickers niet verweren in de zon of loslaten van het frame.

Bedrijfsfietsen in bedrijfskleuren

We zien het steeds meer, bedrijven of hotels met fietsen in de eigen bedrijfskleuren. Gezond, goed voor het milieu en uw imago. Wij spuiten uw fietsen in exact de bedrijfskleuren, eventueel voorzien van een logosticker.

De kosten?

Het overspuiten van een fiets kan al vanaf € 250,-

Fiets-overspuiten_800x600

Voorbeeld overspuiten fiets.

Meer universeel spuitwerk

Keuken spuiten

Laat de folie van uw keuken los? Of de keuken weer een frisse uitstraling geven? Wij maken uw keuken hem weer als nieuw!

Spuiten winkelinterieur 01

Spuiten winkelinterieur

Is uw winkel interieur aan een opknap beurt toe? Of wilt u een nieuwe uitstraling creëren? Spuiterij De Rijp voorziet uw interieur weer van een frisse uitstraling.

Industrieel spuiten

Industrieel spuitwerk

Ook voor industriespuitwerk kunt u bij ons terecht. Hekwerken, stalen frames, systeemkasten enz voorzien wij van kleur. Ook grote aantallen zijn bij ons geen probleem.