Industrieel spuitwerk

Home » Universeel spuitwerk » Industrieel spuitwerk

Industrieel spuitwerk? Bel 0299-674188

Ook voor industriespuitwerk kunt u bij ons terecht. Hekwerken, stalen frames, systeemkasten enz kunnen wij voorzien van een kleur. Wij gebruiken goede kwaliteit industrieverf die een lange levensduur heeft. Ook grote aantallen zijn bij ons geen probleem.

Hoge kwaliteitseisen

Kwaliteitseisen voor het lak- en spuitwerk in de autoschadeherstel liggen hoog. Deze kwaliteitseisen nemen wij mee in het industriële spuitwerk. Het eindresultaat heeft te maken met de kwaliteit van het materiaal van het te spuiten product én de vaardigheden van de spuiter. Ondanks de technieken blijft het mensenwerk

Werkwijze

Alle producten worden eerst voor behandeld. Volgens volgen voorbewerking, gronden en aflakken.

Materialen

Wij kunnen vrijwel alle materialen spuiten. Denk hierbij aan hout, MDF, aluminium, kunststoffen en metalen. Alles waar lak op zit kunnen wij be- of overspuiten. Hierbij rekening houdend met de ondergrond. Zeker bij onderdelen die aan hoge temperaturen blootgesteld staan is dat belangrijk. Of producten waarbij hygiëne en afwerking een belangrijke rol spelen zoals bij de medische sector.

Bedrijven en seriegrootte

Wij werken voor tal van opdrachtgevers. Niet alleen reclame- en promotiebureaus. Maar ook meubelmakers, interieur- en standbouwers tot scheepswerven en constructiebedrijven. Wij werken van enkel stuks tot seriewerk.

Kleuren

U zegt het maar. Uiteraard zijn alle RAL-kleuren mogelijk maar in basis is elke kleur(combinatie) mogelijk.

Industrieel spuiten

Voorbeeld industrieel spuitwerk.

Meer universeel spuitwerk

Keuken spuiten

Laat de folie van uw keuken los? Of de keuken weer een frisse uitstraling geven? Wij maken uw keuken hem weer als nieuw!

Spuiten winkelinterieur 01

Spuiten winkelinterieur

Is uw winkel interieur aan een opknap beurt toe? Of wilt u een nieuwe uitstraling creëren? Spuiterij De Rijp voorziet uw interieur weer van een frisse uitstraling.

Fietsen overspuiten

Een ongewenste lakbeschadiging of je gitaar in exact de kleuren zoals jij die wilt hebben. Wij spuiten de gitaar exact naar jouw wensen