Keuken spuiten

Home » Universeel spuitwerk » Keuken spuiten

Uw keuken weer als nieuw? Bel 0299-674188

Laat de folie van uw keuken los? Of wilt u uw keuken weer een frisse uitstraling geven? Wij maken uw keuken weer als nieuw! We hebben een groot assortiment met kleuren.

Fronten met folie
Na verloop van jaren raakt bij veel keukens de folie los. Oorzaak is de lijmlaag die lange tijd gebruikt werd om de folie aan het hout te verlijmen. Nieuwe fronten zijn vaak duur en vaak is hetzelfde type front niet meer leverbaar. Wij kunnen het voor u oplossen door de folie eraf te halen zodat de onderlaag, in veel gevallen MDF hout, weer helemaal schoon is. Vanaf hier brengen wij een nieuw laksysteem op van grondverf tot kleurlak. Uw keuken krijgt hierdoor een fris en een nog strakker uiterlijk.

Voordelen ten opzichte van een nieuwe keuken

Kosten!

Geen grote verbouwing

Geen tegelwerk nodig

Ruime keuze uit kleuren (in: mat/zijdeglans/hoogglans)

De keuken is tijdens het spuiten te gebruiken

Perfecte match met het interieur

Complete ontzorging

Indien nodig komt onze keukenmonteur alle fronten bij u thuis demonteren en ophalen. U hoeft dus niet zelf een monteur te regelen. Zodra wij de fronten hebben gespoten komt onze keukenmonteur de fronten weer bij u thuis brengen en monteren. Ook stelt hij alle fronten en lades weer netjes af.

Eindresultaat overgespoten keuken

Renovatie

Heeft uw keuken meer nodig dan alleen een nieuw kleurtje? Dan kan de keukenmonteur ook zorgen voor nieuwe scharnieren, apparatuur of aanrechtblad. Ook aanpassingen aan uw bestaande keuken zijn mogelijk.

Voorbeelden overspuiten van keukens

Keuken voor en na. Schuif heen en weer om het verschil te zien.

Voor Na

Meer spuitwerk

Spuiten winkelinterieur 01

Spuiten winkelinterieur

Is uw winkel interieur aan een opknap beurt toe? Of wilt u een nieuwe uitstraling creëren? Spuiterij De Rijp voorziet uw interieur weer van een frisse uitstraling.

Fietsen overspuiten

Een ongewenste lakbeschadiging of je gitaar in exact de kleuren zoals jij die wilt hebben. Wij spuiten de gitaar exact naar jouw wensen

Industrieel spuiten

Industrieel spuitwerk

Ook voor industriespuitwerk kunt u bij ons terecht. Hekwerken, stalen frames, systeemkasten enz voorzien wij van kleur. Ook grote aantallen zijn bij ons geen probleem.