Scooter overspuiten

Home » Universeel spuitwerk » Scooter overspuiten

Val of glijschade aan je scooter of wil je een andere kleur scooter? Bel 0299-674188

Autoschade De Rijp heeft een ruime ervaring in het herstellen, spuiten en overspuiten van scooters waaronder Vespa, Aprilla, Piaggio, Sym, Kymco en Peugeot. Het bijwerken van krassen, verkleuringen of andere lakschades wordt snel, goedkoop en deskundig uitgevoerd.

Lakschade opgelopen
Lakschade aan je scooter kan veroorzaakt worden doordat hij is omgevallen door de wind, of dat iemand zijn of haar brommer of scooter te dicht op die van jou heeft geparkeerd. Maar het kan ook zo zijn dat je ergens langs of tegenaan bent gereden. Wanneer je scooter door de wind of ongeval op de grond valt, dan raken kunststof kappen beschadigd en breken of scheuren deze dan meestal. Bij een Vespa scooter is dit van metaal, en dan ontstaan er deuken. Is de beschadiging wat dieper dan kun je de scooter laten spuiten door ons. Vespa uitdeuken en spuiten doen wij ook.

Bij een oppervlakkige lakschade heeft de lak (verflaag) nog steeds de originele kleur, maar ziet er vaak dan wat matter uit. In sommige gevallen kun je met een goede scratch remover de oppervlakkige lakbeschadiging camoufleren. Wanneer je de witte of grijze onderlaag ziet bij een kunststof kap, of bij Vespa het metaal ziet, dan betreft het een diepe lakbeschadiging. Vaak voel je ook duidelijk oneffenheden. Gelukkig kunnen wij iedere brommer of scooter spuiten en de schade herstellen zodat je er helemaal niets meer van terugziet.

Scooter overspuiten

Voorbeeld overspuiten

Meer universeel spuitwerk

Keuken spuiten

Laat de folie van uw keuken los? Of de keuken weer een frisse uitstraling geven? Wij maken uw keuken hem weer als nieuw!

Spuiten winkelinterieur 01

Spuiten winkelinterieur

Is uw winkel interieur aan een opknap beurt toe? Of wilt u een nieuwe uitstraling creëren? Spuiterij De Rijp voorziet uw interieur weer van een frisse uitstraling.

Fietsen overspuiten

Een ongewenste lakbeschadiging of je gitaar in exact de kleuren zoals jij die wilt hebben. Wij spuiten de gitaar exact naar jouw wensen

Industrieel spuiten

Industrieel spuitwerk

Ook voor industriespuitwerk kunt u bij ons terecht. Hekwerken, stalen frames, systeemkasten enz voorzien wij van kleur. Ook grote aantallen zijn bij ons geen probleem.

Vespa overspuiten

Uw Vespa scooter weer als nieuw? Wij spuiten een Vespa compleet over. In de originele of uw gewenste kleur.