Vespa overspuiten

Home » Universeel spuitwerk » Vespa overspuiten

Uw Vespa als nieuw? Bel 0299-674188

Krassen of misschien zelfs een deuk op je Vespa. Wij herstellen de schade en spuiten hem in de originele kleur terug. Ben je voor schade verzekerd of is een tegenpartij aansprakelijk dan kan je onze prijsopgave daarvoor gebruiken.

Lakschade heb je zo
Lakschade aan uw Vespa kan vele oorzaken hebben. je rijdt ergens te dicht langs of tegenaan. Je Vespa is omgevallen door de wind of iemand is er tegenaan gebotst.

Wanneer je Vespa op de grond valt zijn de kappen waarschijnlijk beschadigd. Bij een Vespa scooter zijn deze van metaal, meestal zitten er deuken in. Is de beschadiging dus wat dieper dan kun je de scooter laten spuiten door ons. Vespa uitdeuken en spuiten doen wij ook.

Compleet Vespa herstel

Wij herstellen de metalen delen van de Vespa en spuiten hem gedeeltelijk of compleet over. Dat kan in de originele kleur, wil je echter een andere kleur dan is dat ook mogelijk.

Vespa spuiten

Uitdeuken plaatwerk

Vespa kappen vervangen

Recht maken van metalen onderdelen

Vervangen handgrepen en remhendels

Vervangen spiegels

Vanaf € 750,- incl. btw
Het overspuiten van een Vespa scooter voeren wij uit vanaf € 750,-. Neem contact op voor een offerte op maat.

scooter-spuiten-overspuiten-6_1024

Meer universeel spuitwerk

Scooter overspuiten

Scooter overspuiten

Spuiterij de Rijp heeft een ruime ervaring in het herstellen, spuiten en overspuiten van scooters waaronder Vespa, Aprilla, Piaggio, Sym, Kymco en Peugeot.

Fietsen overspuiten

Een ongewenste lakbeschadiging of je gitaar in exact de kleuren zoals jij die wilt hebben. Wij spuiten de gitaar exact naar jouw wensen

Industrieel spuiten

Industrieel spuitwerk

Ook voor industriespuitwerk kunt u bij ons terecht. Hekwerken, stalen frames, systeemkasten enz voorzien wij van kleur. Ook grote aantallen zijn bij ons geen probleem.

Keuken spuiten

Laat de folie van uw keuken los? Of de keuken weer een frisse uitstraling geven? Wij maken uw keuken hem weer als nieuw!

Spuiten winkelinterieur 01

Spuiten winkelinterieur

Is uw winkel interieur aan een opknap beurt toe? Of wilt u een nieuwe uitstraling creëren? Spuiterij De Rijp voorziet uw interieur weer van een frisse uitstraling.